Stroomversnelling Brabant naar de nextlevel

The NEXT LEVEL

Deze pagina is voor de dealpartners van de Stroomversnelling Brabant

 
  

Ondertekening DEAL 

Aankomende donderdag 9 juli is het zover! De ondertekening van de Brabantse Deal Nul op de Meter. Het gaat een waar feestje worden met honderden dealpartners, marktpartijen en belangstellenden. 
Om tot een georganiseerd geheel te komen hebben wij een ONDERTEKEN PROTOCOL in het leven geroepen. Ondanks dat u al bent ingeschreven voor deze middag vragen wij u om via onderstaande button uw ondertekening te bevestigen. Daarbij kunt u ook aangeven of u aanwezig bent, of wie u gaat vervangen met mandaat. Indien niemand van uw organisatie aanwezig kan zijn nemen wij na 9 juli contact met u op om de dealtekst alsnog te ondertekenen (tot op zijn laatst 16 juli). Ook dan graag via onderstaande knop aanmelden! 

In de deal worden procesafspraken gemaakt over de doorontwikkeling van een aantal zaken. Dit zal plaatsvinden tussen 9 juli en 30 september 2015. In die periode kunnen er in principe geen nieuwe dealpartners aansluiten. De dealpartners geven zelf vorm aan de manier waarop de deal en samenwerking weer ruimte geeft aan partijen die alsnog willen aansluiten.

Voordat het officiele programma start om 15:00 uur is er eerst een verdiepingsprogramma met daarin verschillende onderwerpen. Meer informatie hierover via deze link.

HET ONDERTEKENPROTOCOL IS VOORLOPIG GESLOTEN


 

Consortium Brabantse Deal
Aanbiedersplatform en taskforces

Afgelopen 1 juli 's-ochtends zijn de bouwers, toeleveranciers en industrie bij elkaar gekomen op uitnodiging van Cassandra Vugts (Spark). Peter Linders en Cassandra Vugts traptte de bijeenkomst af met de context van de Brabantse Deal NOM, vertrekpunten vanuit de conferentie 16-17 juni en de innovatieuitdagingen die er liggen in de komende jaren. De oogst van de ochtend was de oprichting van 2 taskforces: 1 industriele ontwikkeling en standaardisatie van concepten en deelcomponenten of te wel system engineers en 2 verleiding en helder van aanbod naar woonconsumenten. Op dit moment wordt de dealtekst gevalideerd en voor dit weekend gedeeld met de overige dealpartners.

DownloadsHier is ie dan! De definitieve DEALTEKST!

Wij delen met u 'De Dealtekst' van 'De Brabantse Deal Nul op de Meter'.

  • Brabantse Deal Nul op de Meter (versie 5 juli)
  • Brabantse Deal Nul op de Meter (versie 8 juli)
  • Ten opzichte van versie 1 d.d. 5 juli 2015 zijn zoals afgesproken géén inhoudelijke wijzigingen meer gedaan. Er zijn twee redactionele wijzigingen doorgevoerd:
    - Naar aanleiding van de besluitvorming in Gedeputeerde Staten is er nog een redactionele wijziging c.q. verduidelijking doorgevoerd in artikel 6. De inzet van de provincie blijft onveranderd.
    -Op pagina 14 is het kopje ‘financiers’ toegevoegd aan de lijst met ondertekenaars.

Verdiepingsessies Arsenaal Grave 16-17 juni

Afgelopen dinsdag en woensdag zijn wij met een grote groep enthousiaste bouwprofessionals aan de slag gegaan met de ambities en opgaven binnen de Brabantse Stroomversnelling. Het verslag van deze bijeenkomst is hier te downloaden.
 


Communicatie rondom de Brabantse Deal Nul op de Meter